flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ!

14 червня 2023, 16:16

Сьогодні, 14 червня 2023 року начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській областi Олександр ДЗЮБЕНКО та ректор Національного університету «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка» Володимир ОНИЩЕНКО підписали меморандум про співпрацю!

       Укладення цього документу закріплює нашу дружню співпрацю між установами та спільними діями щодо проходження практики здобувачами освіти.

       ТУ ДСА України в Полтавській області, активно реалізує співпрацю між навчальними закладами області, адже обмін досвідом та вдосконалення знань у сфері юриспруденції – саме ці знання і є запорукою якісного виконання обов’язків співробітниками управління та судів, а також у майбутньому отримання надійного та професійного джерела висококваліфікованих кадрів.

       Олександр ДЗЮБЕНКО, висловив віру у те, що ця подія стане початком спільної праці та цікавих проєктів, які допоможуть у розвитку обом установам. Ця співпраця відкриває неймовірні можливості для обох сторін поєднати наші знання, ресурси та спільне бачення для досягнення ще більшого успіху.