flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальне управління ДСА України в Полтавській області повідомляє, що в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області є 1 працівник апарату суду з лабораторно підтвердженим діагнозом на захворювання COVID-19

02 вересня 2020, 14:35

  Територіальне управління ДСА України в Полтавській області повідомляє, що в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області є 1 працівник апарату суду з лабораторно підтвердженим діагнозом на захворювання COVID-19, на лікарняному з підозрою  - 3 працівника, 27 працівників апарату суду перебувають на самоізоляції.

  З 02.09.2020 року роботу та здійснення правосуддя у Лубенському міськрайонному суді Полтавської області призупинено, оскільки з трьох фактично працюючих суддів два перебувають на лікарняному, один суддя  знаходиться у відпустці.

  Просимо громадян поставитися з розумінням до ситуації, яка склалася, задля уникнення розповсюдження коронавірусної інфекції.

  В черговий раз нагадуємо про заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників апаратів судів та громадян в цілому.