flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Гребінківський районний суд Полтавської області виборов II місце у конкурсі до Дня міста на кращий благоустрій

14 серпня 2020, 15:49

Гребінківський районний суд Полтавської області виборов II місце (грошова винагорода в розмірі 5 000 грн) у номінації на звання «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій у щорічному конкурсі-огляді на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, який традиційно щороку за ініціативи міської ради відбувається перед святкуванням Дня міста.

 

Конкурс на кращий благоустрій території – це гарна можливість реалізувати власні таланти та уподобання, а також змінити своє місто на краще. Приємно, що людям стає не лише цікаво озеленити, уквітчати газон чи територію довкола установи, але й подбати про охайні бордюри, тротуарне покриття тощо.


Цього року конкурс-огляд проходив з 15 червня по 15 липня. 27 липня стали відомі імена переможців. У конкурсі взяли участь 14 учасників. Члени комісії зокрема звертали увагу на естетику оформлення прилеглої території, оригінальність облаштування квітників і клумб.

Приємно, що Гребінківський районний суд Полтавської області став цього року одним із переможців конкурсу і визнаний одним із куточків краси нашого міста.