flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правосуддя Кременчука під надійною охороною – новоприйняті судові охоронці присягнули на вірність українському народу

23 липня 2020, 15:05

Велелюдно було учора з самого ранку на площі поблизу пам’ятника Т.Г. Шевченку у Кременчуці, адже тут відбувалися приготування до урочистостей з нагоди прийняття присяги співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, які нещодавно були прийняті на службу. Рідні та близькі з квітами, представники ЗМІ та схвильовані новоприйняті контролери нашого управління – всі з нетерпінням чекали урочистостей. І о 10 годині святкова церемонія нарешті розпочалася. На свято, крім керівництва та співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавщини, завітали командир військової частини № 3059 Національної гвардії України підполковник Олег Довгалюк та заступник міського голови Кременчука Дмитро Кравченко.

Після вступного слова та виконання гімну України начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби Олександр Аленін вручив новоприйнятим співробітникам жетони та погони, після чого хлопці та дівчата урочисто присягнули на вірність українському народу.

«Сьогодні історичний день для Кременчука, адже вперше судові установи цього міста надійно охоронятимуть співробітники нашого управління, які після навчання та стажування заступлять на службу. Щиро бажаю кожному з вас міцного здоров’я, жаги до нових знань та невпинного кар’єрного зростання, адже це є запорукою успіху» - привітав співробітників начальник управління Олександр Аленін.

«Щиро бажаю вам миру, добробуту та впевненості у власних силах. Нехай служба приносить задоволення і достойну оплату праці» - додав заступник міського голови Дмитро Кравченко.

«Я бажаю, щоб кількість особового складу, які заступили на зміну завжди  дорівнювала кількості співробітників, які повернулися з неї. Нехай усе задумане завжди вдається і мрії та сподівання завжди збуваються» - наголосив командир військової частини Олег Довгалюк.

 

 

 

 

Як це було, дивіться на світлинах