flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Безпеку на двох резонансних засіданнях забезпечили судові охоронці Полтавщини за минулі декілька днів

13 липня 2020, 15:56

  11 липня в Октябрському районному суді Полтави відбувалося засідання, до якого була прикута пильна увага громадськості – запобіжний захід обирали фігурантам справи про напад на інкасаторський автомобіль «Укрпошти».

  Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, розуміючи резонанс, який викликаний цією подією, вжили максимальних заходів, аби забезпечити максимальну безпеку та порядок у суді та дати змогу ЗМІ безперешкодно висвітлити засідання.
І вже сьогодні в тому ж суді відбулося засідання, на яке, крім учасників судового процесу, прибули представники ЗМІ та громадські активісти, адже мова йшла про відомий в нашому місті факт нанесення тілесних ушкоджень в центрі Полтави, який мав місце декілька років тому. Розуміючи, що це судове засідання збере в судовій установі велику кількість громадян, співробітники територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області вжили максимальних заходів, аби забезпечити порядок у суді – до будівлі прибули додаткові наряди, які складалися з досвідчених офіцерів управління.
Результатом злагоджених дій судових охоронців Полтавщини стали порядок та безпека на судових засіданнях.


  Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!