flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День Конституції України – чудова нагода нагородити кращих співробітників: у ТУ ССО у Полтавській області відбулися святкові заходи до державного свята

25 червня 2020, 16:00

Сьогодні у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Полтавській області відбулися святкові заходи, присвячені важливому державному святу – Дню Конституції України. До цього дня в нашому управлінні було присвячено багато приємних моментів для особового складу – вручення чергових спеціальних звань, нагородження кращих співробітників ТУ ССО подяками голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького та секретаря Полтавської міської ради Олександра Шамоти та прийняття присяги чотирма новими співробітниками, які нещодавно були прийняті на Службу.

Начальник ТУ ССО у Полтавській області полковник Служби Олександр Аленін привітав співробітників зі святом: «День Конституції України – важливе державне свято, яке змушує нас вчергове замислитися про важливість дотримання усіх законів нашої держави. Адже лише така суспільна позиція є запорукою успішного та розвинутого суспільства. І саме до цього дня ми присвятили заохочення особового складу. Бо кожен з вас – це важлива деталь великого механізму, який має назву Служба судової охорони України. І від якості виконання вами професійних обов’язків залежить успіх нашої справи загалом!»

 

Привітати колектив ТУ ССО у Полтавській області завітав начальник ТУ ДСА України у Полтавській області Іван Клочко. «На кожній зустрічі зі співробітниками ТУ ССО у Полтавській області я бачу невпинний професійний ріст кожного з вас. Це означає, що ви знаходитесь на вірному шляху. Це шлях розвитку, самовдосконалення та професійності. Я щиро бажаю вам наснаги на цьому шляху та продовжувати свій невпинний рух» - зазначив Іван Олексійович.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!