flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначення кращих співробітників управління, підведення піврічних підсумків роботи та визначення задач на наступні шість місяців – саме такими були основні цілі сьогоднішньої наради, яка відбулася у ТУ ССО у Полтавській області

19 червня 2020, 14:29

  Керівники структурних підрозділів та служб нашого управління, на чолі з начальником ТУ ССО у Полтавській області, обговорили здобутки та досягнення управління за І півріччя 2020 року та виокремили завдання та основні напрямки діяльності на наступне півріччя.

  Також начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби Олександр Аленін за результатами піврічної роботи відзначив кращу службу управління, кращого контролера, кращого співробітника, кращого водія та кращу оперативно-чергову зміну.

 «Лише відмінна робота кожного з нас може дати загальний позитивний результат діяльності всього управління, тому на кожному лежить велика відповідальність. І сьогодні ми відзначаємо кращих з кращих, тих, хто невпинно демонструє нам свою професійність, наполегливість та високі показники у своєму напрямку роботи» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

 

 Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!