flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На варті правосуддя – контролери ТУ ССО у Полтавській області запобігли ймовірній втечі підсудного із зали суду

04 червня 2020, 15:02

Служба судової охорони – це постійна пильність, увага та відповідальність кожного співробітника. Саме ці якості й допомогли сьогодні контролерам ТУ ССО у Полтавській області сержанту Служби Олександру Страшко та старшому сержанту Служби Олександру Псару запобігти спробі підсудного втекти з приміщення суду.

Знаючи, що в цей момент розглядається справа про вчинення ряду злочинів, судові охоронці територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області розуміли, що підсудному може бути змінена міра запобіжного заходу та він буде взятий під варту прямо у залі судових засідань, тому пильно стежили за усіма учасниками судового процесу.

Раптом контролери нашого управління помітили, як обвинувачений по справі вийшов із зали судового засідання та попрямував до виходу.

Співробітники ТУ ССО у Полтавській області одразу зупинили чоловіка та не дали змоги йому покинути будівлю суду.

До судових охоронців одразу вибігли співробітники суду, та підтвердили правильність дій співробітників нашого управління. Надалі підсудного було передано правоохоронним органам.

Ми щиро дякуємо Олександру Страшку та Олександру Псару за пильність, професійність та відповідальність, які вони сьогодні продемонстрували!

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!