flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада керівництва територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області та Служби судової охорони Полтавської області

22 квітня 2020, 09:32

22 квітня 2020 року керівництво територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області та Служби судової охорони Полтавської області  провели спільну онлайн-нараду ключовим питанням якого було обговорення мінімізації ризиків розповсюдження та недопущення коронавірусної інфекції COVID - 19 в установах системи правосуддя.

З самого початку карантинних заходів в Україні керівництво управлінь налагодило тісну співпрацю, оскільки важливість цього питання чудово розуміли усі  учасники  наради, адже безпека та порядок у судах є основоположними напрямками діяльності цих двох відомств. 

«Жодним чином ми не маємо права допустити розповсюдження коронавірусу у судах Полтавщини, адже правосуддя має здійснюватися без будь-яких ризиків для всіх учасників судового процесу. Наша задача- забезпечити його безперешкодність та безпеку» - зазначив начальник ТУ ДСА України в Полтавській області Іван Клочко.

Разом з тим, начальник Служби судової охорони Полтавської області Олександр Аленін звернув увагу, що контролери управління ретельно перевіряють кожного працівника апарату суду та  відвідувача системи правосуддя на наявність ознак респіраторного захворювання.

«Ми чудово усвідомлюємо нашу відповідальність у цьому питанні, тому всі співробітники управління повністю забезпечені усіма засобами індивідуального захисту дезінфекції» - додав Олександр Аленін.