flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки І кварталу 2020 року були підведені сьогодні у територіальному управління Служби судової охорони у Полтавській області

09 квітня 2020, 15:52

Недопущення пронесення 337 заборонних предметів, взяття будівель системи правосуддя під охорону, популяризація Служби серед населення — ці та інші досягнення обговорювались сьогодні на нараді у територіальному управлінні Служби судової охорони у Полтавській області, яка була присвячена підбиттю підсумків службової діяльності за І квартал 2020 року.

Кожен структурний підрозділ нашого управління представив результати діяльності свого напрямку роботи за минулі три місяці. Керівники відділів та служб визначили основні та першочергові завдання на ІІ квартал 2020 року, серед яких: взяття під охорону нових судів та будівель системи правосуддя, вдосконалення діяльності контролерів нашого управління та розвиток взаємодії з населенням та популяризація Служби серед громадян.

Також за результатами роботи в І кварталі поточного року були визначені кращі співробітники та підрозділи, робота яких є прикладом для колег.

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!