flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області продовжують забезпечувати громадський порядок у приміщеннях системи правосуддя.

08 квітня 2020, 16:17

Доброго дня, друзі! Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області продовжують забезпечувати громадський порядок у приміщеннях системи правосуддя. Щоденно контролери нашого управління здійснюють температурний скрінінг усіх відвідувачів системи правосуддя, контролюють громадський порядок у судах та не допускають у приміщення осіб з явними ознаками респіраторного захворювання. Також співробітники ТУ ССО у Полтавській області перевіряють усіх відвідувачів системи правосуддя на наявність заборонених для обігу предметів.
Ми закликаємо громадян утриматися від візиту до судових установ, якщо ви маєте ознаки респіраторного захворювання – не наражайте на небезпеку себе та оточуючих. У випадку, якщо відвідування судових установ є невідкладним, пам'ятайте, що захисні маски, рукавички, часте миття рук та їх дезінфекція, дотримання необхідної дистанції – запорука добробуту та безпеки кожного з нас! 👍
Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!