flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Друзі! До річниці створення Служби судової охорони України ми продовжуємо знайомити вас зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області у рубриці “Служба в обличчях”.

02 квітня 2020, 15:46

  Кожен, з ким ми вас познайомимо в рамках цієї рубрики, є одними з кращих співробітників нашого управління. Вони досконало виконують свою роботу на службі, та й поза нею не стоять осторонь важливих суспільних моментів.
І наступним нашим героєм стане командир відділення взводу охорони ТУ ССО у Полтавській області старший сержант Служби Сергій Сич.
За плечима цього сильного та впевненого чоловіка 15 років контрактної служби у військах зв'язку України. Мужній, дисциплінований, виважений та відповідальний — саме так характеризують Сергія його колеги по службі.
Підписникам нашої сторінки цей відважний чоловік також відомий, адже це саме він у лютому врятував односельця, котрий провалився під лід на водоймі. Для порятунку Сергію довелося самому зануритися у крижану воду. Професійність та досвід нашого героя допомогли йому врятувати людину.
Також Сергій професійно займається стендовою стрільбою, бере участь у змаганнях та завойовує там призові місця. Бо талановита людина — талановита в усьому!
Служба судової охорони — завжди на варті правосуддя!