flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Друзі! До річниці створення Служби судової охорони України ми вирішили познайомити вас з видатними співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області у рубриці “Служба в обличчях”.

30 березня 2020, 16:36

  Друзі! До річниці створення Служби судової охорони України ми вирішили познайомити вас з видатними співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області у рубриці “Служба в обличчях”. Кожен, з ким ми вас познайомимо в рамках цієї рубрики є одними з кращих співробітників нашого управління. Вони досконало виконують свою роботу на службі, та й поза нею не стоять осторонь важливих суспільних моментів.
  І першим нашим героєм стане провідний спеціаліст відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації ТУ ССО у Полтавській області старший лейтенант Служби Геворг Геворгян. Писати про цього хлопця можна нескінченно, адже він має безліч досягнень. Геворг є майстром спорту міжнародного класу з дзюдо та самбо, багаторазовим чемпіоном та призером чемпіонату України з дзюдо, призером міжнародних турнірів Гран-прі та Кубків світу, призером чемпіонату Європи у складі збірної України з єдиноборств. Більше того, Геворг мав захищати честь нашої країни на олімпіаді у Бразилії у 2016 році, однак він вирішив стояти на захисті прав та свобод українського народу. До лав нашої Служби Геворг був прийнятий у 2019 році, однак за цей короткий час він став відомим. Затримання особи з, ймовірно, наркотичними речовинами, надання необхідної домедичної допомоги дитині, яка впала з висоти та забезпечення безпеки населення під час пожежі — ці події за участю хлопця зробили його відомим не лише в нашому управлінні, а й серед колег з усіх куточків України. Головним девізом нашого героя є постійне самовдосконалення. “Навіть якщо зараз ти стоїш на чемпіонському п'єдесталі та отримуєш заслужені нагороди, то спустившись з нього — ти вже ніхто. Ти заново йдеш і працюєш так, ніби жодних досягнень в тебе немає. Бо інакше — наступного разу програєш” - каже наш герой. І дивлячись на досягнення та авторитет хлопця в очах колег, ми знаємо, що найбільші досягнення у нього ще попереду!
Служба судової охорони — завжди на варті правосуддя!