flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян вкотре довів, що чужої біди не буває

25 березня 2020, 10:02

  Співробітник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян вкотре довів, що чужої біди не буває.

Цими вихідними старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян разом зі своїм колишнім колегою інспектором роти ТОР Управління патрульної поліції в Полтавській області Юрієм Левченком йшли вулицею Олімпійською, що в обласному центрі, і помітили, як один із будинків охопило полум’я.

Офіцери миттєво кинулися на подвір’я, аби надати необхідну допомогу. На щастя, людей у будинку не було, однак небезпеку стороннім створював газовий балон, який був у приміщенні.

До приїзду пожежно-рятувального підрозділу ДСНС Геворг та Юрій забезпечували охорону місця події й не допускали сторонніх. Пожежники загасили полум’я та винесли з будинку газовий балон, який дивом не вибухнув.

Варто додати, що Служба судової охорони вже неодноразово розповідала про сміливі й професійні вчинки старшого лейтенанта Служби судової охорони Геворга Геворгяна.

Це саме він наприкінці листопада надав першу домедичну допомогу дівчинці, яка отримала важку травму спини на шкільному подвір’ї.

А в останній день 2019 року, 31 грудня, Геворг затримав підозрілого чоловіка, у якого було виявлено предмет, схожий на зброю, та речовини, ймовірно, наркотичного походження.