flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони запобігли незаконному заволодінню транспортного засобу співробітника суду

18 березня 2020, 14:02


  Бути співробітником Служби судової охорони — означає бути готовим до будь-яких ситуацій на службі, навіть позаштатних. Саме така подія мала місце в одному з судів міста Полтави сьогодні, близько 12-ї години.

Під час виконання своїх посадових обов'язків співробітники ТУ ССО у Полтавській області по камерах відеоспостереження помітили, як один з відвідувачів суду, вийшовши на подвір'я зупинився біля мотоцикла, який належить працівнику апарату суду. Раптом чоловік схопив транспортний засіб та почав швидко тікати разом з ним в напрямку виїзду з території суду.

Співробітник Служби миттєво вибіг з приміщення суду та попрямував у напрямку зловмисника. Помітивши контролера, порушник кинув на землю мотоцикл та побіг в невідомому напрямку. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції, яка з'ясовує подальші обставини справи.

А схвильований власник транспортного засобу (на фото) подякував усім, хто запобіг незаконному заволодінню його мотоциклу.

Служба судової охорони — завжди на варті правосуддя!