flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пильність співробітників Служби судової охорони не дозволяє проносити заборонені предмети до судових установ м. Полтави

24 лютого 2020, 09:04

  Не дивлячись на постійне проведення інформаційно — роз’яснювальної роботи співробітниками Служби судової охорони, окремі громадяни намагаються пронести в установи системи правосуддя заборонені предмети. Завдяки пильності та професіоналізму співробітників Служби судової охорони протягом третього тижня лютого цього року у громадян було виявлено та передано на тимчасове зберігання 39 заборонених предметів, серед яких найбільше ножів та газових балончиків. Трапляються також і випадки відвідування громадянами даних установ з травматичною та вогнепальною зброєю.

  У кожній установі системи правосуддя, що перебуває під охороною співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, розміщені стенди з інформацією для осіб, які прибули до суду, іншого органу або установи системи правосуддя та повноваження співробітників Служби судової охорони під час виконання завдань з охорони приміщень судів, органів та установ системи правосуддя.

  Тож Служба судової охорони Полтавщини вкотре звертається із проханням до всіх відвідувачів неухильно дотримуватись правил відвідування судів, органів та установ системи правосуддя.