flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області постійно підвищують свій професійний рівень

17 лютого 2020, 10:51

          В системі професійної підготовки співробітників Територіального  управління Служби судової охорони у Полтавській області були проведені чергові заняття з вогневої підготовки, які показали високий рівень виконання стрілецьких вправ співробітниками, необхідний для виконання покладених на них службових обов’язків.

          Окрім таких необхідних умінь, як влучно стріляти, співробітники повинні мати добру фізичну підготовку та спеціальні вміння і навички, необхідні для успішного виконання завдань, що покладені на співробітників Служби судової охорони відповідно до їх посад. Адже на службі їм іноді доводиться стикатись із нестандартними ситуаціями, вийти з яких допоможуть вміння та професіоналізм. Тож проведення тренувань та підвищення професійних навичок співробітників Служби судової охорони є одним з основних напрямків роботи з особовим складом відділу професійної підготовки та підвищення кваліфікації  Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.