flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майже щодня співробітники підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області виявляють предмети, з якими заборонений вхід до приміщень судових установ

17 лютого 2020, 10:45

          Упродовж другого тижня лютого цього року співробітниками  Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області попереджено 36 спроб незаконного пронесення заборонених предметів до установ системи правосуддя міста Полтави. Серед яких  газові балончики, холодна та вогнепальна зброя. 

 

          Як зазначив командир І підрозділу охорони ТУ ССО у Полтавській області  Андрій Синяговський, співробітники, які безпосередньо несуть службу в  приміщеннях судів, органів та установ системи правосуддя, постійно надають роз’яснення громадянам стосовно порядку пропуску до даних установ. 

         - На жаль, кількість заборонених для пронесення предметів істотно не зменшується. Найбільше відвідувачів, які намагаються їх пронести, в Октябрському та Київському районних судах Полтави, - повідомив Андрій Синяговський. 

         

          Служба судової охорони вкотре нагадує всім відвідувачам!

          Не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки. Завчасно враховуйте це під час відвідування цих установ.

          Будьте відповідальними!

          Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників судового процесу!