flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області підведено підсумки службової діяльності ТУ ССО за ІІ півріччя 2019 року.

28 грудня 2019, 10:00

Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області підведено підсумки службової діяльності ТУ ССО за ІІ півріччя 2019 року.

Сьогодні, 26 грудня, в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Полтавській області відбулась нарада під головуванням полковника Служби Олександра АЛЕНІНА під час якої було підведено підсумки службової діяльності Територіального управління за ІІ півріччя 2019 року.

          До участі у нараді також було запрошено голову Полтавського апеляційного суду Сергія ГАЛЬОНКІНА та заступника начальника ТУ ДСАУ в Полтавській області Віталія ФЕДЬКА, які подякували співробітникам ТУ ССО за професійне виконання службових обов’язків по забезпеченню охорони та підтриманню громадського порядку у приміщеннях судів, органів та установ системи правосуддя, прийнятих під охорону, привітали з прийдешніми святами весь колектив Територіального управління та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

          За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, високі показники у службовій діяльності полковником Служби Олександром АЛЕНІНИМ вручено Подяки та Грамоти від Голови Служби судової охорони Валерія БОНДАРЯ трьом співробітникам ТУ ще десять отримали Подяки та Грамоти від начальника ТУ ССО у Полтавській області.