flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області 26 грудня 2019 року, завдяки професійним діям та сумлінному виконанню службових обов’язків, було виявлено та недопущено пронесення 2 одиниць зброї та 5 заборонених пре

28 грудня 2019, 10:00

          Співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області 26 грудня 2019 року, завдяки професійним діям та сумлінному виконанню службових обов’язків, було виявлено та недопущено пронесення 2 одиниць зброї та 5 заборонених предметів до приміщень Ленінського, Октябрського та Київського районних судів м. Полтави.

У Ленінському районному суді м. Полтави було виявлено газовий пістолет та ніж викидного типу.

          В Октябрському районному суді м. Полтави співробітниками виявлено газовий балончик, 2 складних ножа та пристрій для відстрілу гумовими кулями.

          У Київському районному суді м. Полтави недопущено пронесення газового балончика «Терен 4».

          Дані предмети, на вимогу співробітників Служби судової охорони, були залишені власниками в індивідуальних камерах схову та повернуті їм після вирішення питань на території судових установ.

          Усім громадянам, намагавшимся пронести заборонені предмети до приміщень судових установ, відповідно до п.4.2 та п.4.3 розділу 4 Правил пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя й транспортних засобів на їх територію надані роз’яснення щодо заборони пронесення речей підвищеної небезпеки до даних приміщень.