flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співчуваємо з приводу смерті судді у відставці Кожевнікова Олександра Володимировича

29 грудня 2017, 12:01

 

 

           Колектив територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області повідомляє, що 28 грудня 2017 року, несподівано пішов із життя суддя Апеляційного суду Полтавської області у відставці Кожевніков Олександр Володимирович. 

         Народився Олександр Володимирович 14 січня 1952 року й більшу частину свого життя присвятив справі зміцнення правосуддя й захисту прав і свобод людини.              

           Постановою Верховної Ради України № 1856-ІУ від 24 червня 2004 року Олександр Володимирович був обраний безстроково суддею Апеляційного суду Полтавської області, де і пропрацював до вересня 2016 року, коли звільнився з посади в зв’язку з подачею заяви про відставку.

         У пам’яті кожного, Олександр Володимирович назавжди залишиться одним із найдосвідченіших, найбільш принципових, висококваліфікованих юристів, порядною і привітною людиною.

         Висловлюємо щире глибоке співчуття рідним і близьким покійного та повідомляємо суддів та працівників апаратів місцевих судів, що церемонія прощання із померлим відбудеться о 12.00. годині 30 грудня 2017 року в Свято-Макаріївському кафедральному соборі (м.Полтава, вул. Лялі Убийвовк 2 ).

 

 

 

Начальник  управління                                                                   І.О.Клочко