flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робочий візит начальника ТУ ДСА України в Полтавській області І.О.Клочка до Автозаводського та Крюківського районних судів м. Кременчука Полтавської області

22 лютого 2017, 12:07

З 16.02.2017 року по 17.02.2017 року КЛОЧКО Іван Олексійович, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області, перебував у службовому відрядженні у м. Кременчуці. Зокрема, Іван Олексійович відвідав Автозаводський та Крюківський  районні суди м. Кременчука Полтавської області, де зустрівся з суддями та працівниками апаратів судів.

 

           В ході зустрічі обговорили актуальні питання  щодо стану фінансово-технічного забезпечення здійснення судочинства у судах.

      Зокрема, Іван Олексійович, зосередив увагу на ключових аспектах роботи, а це — виконання показників надходження судового збору, приведення у відповідність з нормативно-правовою базою рівня заробітної плати працівників апарату судів, виплати суддівської  винагороди, ситуація з організацією воєнізованої охорони судів, забезпечення судів належними приміщеннями та використання для цих потреб призначень на капітальні видатки, а також організація централізованих закупівель комп'ютерної техніки, програмного забезпечення і серверного обладнання.

       Зокрема було звернуто увагу на економію енергозбереження, економне та раціональне використання матеріальних цінностей.

     Разом з тим, було окреслено подальші шляхи розвитку та актуальні питання виконання бюджету 2017 року. На його думку, не менш важливе значення в цьому процесі матиме і значна економія бюджетних коштів, які виділяються державою для забезпечення діяльності судової системи України.

     Загалом, зустріч пройшла у діловому обговоренні вищезазначених питань з конкретними висновками та пропозиціями начальника управління щодо подальшої співпраці у роботі управління та місцевих судів.

         По завершені заходу учасники обмінялися думками, пропозиціями, а також отримали всі відповіді на поставлені запитання. Слід відзначити, що робочий візит Івана Олексійовича додав оптимізму та енергії всім працівникам судової гілки влади відповідних судів.

                                                                                                                                                                            22.02.2017