flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про підвищення кваліфікаціі держслужбовців

14 вересня 2012, 10:05

Про організацію роботи з підвищення кваліфікації  суддів та 

державних службовців місцевих судів Полтавської області

протягом 2012 року

 Управлінням постійно проводиться робота з організаційного забезпечення підвищення кваліфікації суддів та  працівників апаратів місцевих судів області. Станом на вересень 2012 року управлінням здійснені наступні заходи:

- направлено до м. Харкова до регіонального ДНЗПО «Навчально-методичний центр ДКМФУ» на навчання  з курсу «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму» одного помічника судді;

- відповідно до Графіка підготовки суддів та працівників апаратів судів на 2012 рік направлено на навчання до Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України :

   трьох помічників суддів;

   десятьох секретарів судового засідання;

    шістьох керівників апаратів місцевих судів області;  

       шістьох спеціалістів з кадрового забезпечення;

       одного спеціаліста з судової статистики;

       трьох судових розпорядників.

За підсумками навчання  всі слухачі отримали  відповідні сертифікати.

Крім того, шість суддів  вже підтвердили свою участь у навчанні для суддів місцевих судів області,  вперше призначених на посаду,  проведення якого заплановано  у  жовтні 2012 року.

         Також повідомляємо, що на запит управління в зв’язку із потребою у навчанні з фіксування судового процесу секретарів судового засідання місцевих судів Полтавської області, у м. Полтаві  представником Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України було проведено навчальні курси на тему: «Порядок фіксування судового процесу технічними засобами»,  в яких  взяли участь 85 осіб.