flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІІI Міжнародний форум з практики Європейського суду з прав людини

12 листопада 2014, 14:20

 У рамках співпраці з Національною школою суддів України, Верховним Судом України та Вищим адміністративним судом України протягом 2014–2017 рр. Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує до участі у  ІІI Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини, який буде проходити в місті Львові за участі Львівського національного університету імені Івана Франка з 21 до 23 листопада 2014 року.

Захід буде проводитися в рамках проекту “Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя”, метою якого є зміцнення захисту прав людини при здійсненні правосуддя в Україні.

Робота попередніх Міжнародних форумів у 2011-2013 рр. привернула увагу широкого кола фахівців у сфері права. Цього року окрім експертів доповідачами Форуму будуть судді та юристи Європейського суду з прав людини, відомі українські адвокати та науковці.

До участі у Форумі на конкурсній основі запрошуються судді. Усі бажаючі взяти участь у роботі Форуму мають надіслати заявку та обґрунтування особистої та професійної заінтересованості в цьому заході у формі “есе” (обсяг – до 2 сторінок друкованого тексту, шрифт Times New Roman 14, інтервал 1,5, поля: праве – 1, ліве – 3, зверху та знизу – 2) до 26 жовтня 2014 року на електронну адресу Anna.Kharchenko@osce.org (контактна особа – Aнна Харченко). Організаційний комітет надішле переможцям конкурсу запрошення до участі в заході.

Учасникам заходу з інших міст буде відшкодовано витрати на проїзд до та з міста Львова в межах тарифу “купе”. Проживання та харчування буде забезпечене організаторами заходу.

Для підтвердження Вашої участі, а також у разі виникнення будь-яких запитань щодо організації та проведення Форуму необхідно звертатися  за електронною адресою: Anna.Kharchenko@osce.org (контактна особа – Aнна Харченко).