flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олександр Дзюбенко: Ефективна та якісна робота системи правосуддя Полтавщини – основний пріоритет у роботі усіх органів Феміди області

14 грудня 2022, 15:01

Сьогодні, напередодні Дня працівників суду, у Полтаві відбулася онлайн-зустріч голів судів та керівників апаратів місцевих судів Полтавської області з головою Полтавського апеляційного суду Сергієм Гальонкіним, начальником територіального управління Державної судової адміністрації України у Полтавській області Олександром Дзюбенком та очільником Служби судової охорони Полтавської області Олександром Аленіним.

Метою зустрічі стало обговорення результатів роботи судової гілки влади Полтавщини у 2022 році в умовах воєнного стану, а також пріоритети у роботі системи правосуддя області на майбутній рік.

Олександр Дзюбенко подякував суддям та працівникам судових установ за ефективно роботу в надскладних умовах.

«Повномасштабне вторгнення до нашої країни стало тяжким випробуванням, однак система правосуддя Полтавщини успішно впоралася з таким викликом. Ми не лише виконували поставлені перед нами завдання, а й надавали допомогу судовим установам з сусідніх областей, які вимушено евакуювались на Полтавщину» - зауважив Олександр Леонідович.

Начальник Державної судової адміністрації Полтавщини привітав суддів та працівників судових установ з Днем працівників суду, який відзначатиметься завтра та подякував головам судових установ та керівництву Служби судової охорони Полтавської області за взаємодію та співпрацю в умовах воєнного часу.