flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Гребінківський районний суд Полтавської області отримав нагороду в номінації «Кращий благоустрій територій серед підприємств, установ та організацій» Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади

05 серпня 2021, 14:50

У цьому році  міський огляд-конкурс на кращий благоустрій територій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та прилеглих територій приватних домоволодінь у Гребінці проходив за новими правилами. Комісія, яка утворена рішенням виконавчого комітету міської ради, перевірила стан благоустрою територій усіх багатоквартирних будинків і їх фасадів, прилеглих територій, приватних домоволодінь та стан благоустрою на підприємствах, в установах та організаціях міста.

За результатами перевірки та фотофіксації об’єктів  було обрано переможців.

Вже другий рік поспіль Гребінківський районний суд виборює друге місце.

Під час святкових заходів з нагоди Дня міста переможцям були вручені сертифікати та грошові винагороди.

За спільним рішенням колективу суду вся сума грошової винаороди буде спрямована на покращення благоустрою Гребінківського районного суду Полтавської області.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області вітає колектив Гребінківського районного суду з почесною нагородою та дякує за шанобливе ставлення та любов до місця, в якому вони працюють.