flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 установа системи правосуддя Полтавщини під надійним захистом судових охоронців Полтавської області

17 червня 2021, 13:08

 

Козельщинський районний суд Полтавської області став 28 установою системи правосуддя Полтавщини, яка відтепер знаходиться під постійним захистом співробітників територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

 

З цієї нагоди зранку до суду прибув начальник управління полковник Служби Олександр Аленін, який, разом з головою суду Михайлом Оксенюком, привітав суддів та працівників суду з початком нового етапу у житті суду, який ознаменований надійним захистом та безпекою усіх працівників та відвідувачів установи.

 

«Сьогоднішній день дає початок новому етапу у житті Козельщинського районного суду Полтавської області, адже відсьогодні контролери нашого управління будуть стояти на захисті громадського порядку, спокою та безпеки у судовій установі. Весь колектив нашого управління щоденно докладає максимум зусиль, аби здійснення правосуддя на Полтавщині було захищеним та безпечним. Адже ваша безпека – наш обов’язок!» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

«Ми раді, що в нашому колективі відбулося поповнення, адже відтепер судові охоронці, які забезпечуватимуть порядок в суді, є членами нашої команди» - зауважив Михайло Миколайович.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!