flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Гадяцький районний суд Полтавської області перейшов під надійний захист судових охоронців Полтавщини

25 травня 2021, 16:19

Ефективний захист правосуддя – запорука його ефективного функціонування. Цю аксіому повністю підтримують співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

 

Сьогоднішній день не став виключенням, адже саме сьогодні чергова установа системи правосуддя області перейшла під надійний захист судових охоронців Полтавщини – це Гадяцький районний суд Полтавської області.

 

З ранку до суду прибув начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник служби Олександр Аленін, який представив колективу суду контролерів управління, які відтепер будуть забезпечувати надійну охорону судової установи.

 

Також Олександр Геннадійович, спільно з головою суду Ларисою Тищенко, привітав суддів та працівників суду з початком ефективної співпраці.

 

«Ваша безпека – наш обов’язок! Це девіз не лише нашого управління, а й усієї Служби в цілому. Відтепер наші співробітники щоденно дбатимуть про громадський порядок та охорону у судовій установі. Аби кожен учасник судового процесу відчував себе у безпеці» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

«Ми раді, що відтепер наша робота буде здійснюватися під надійною охороною. Адже надійна охорона – запорука ефективного функціонування системи правосуддя» - зауважила Лариса Іванівна.

 

Також начальник управління вручив символічний знак Служби голові суду. А контролери управління традиційно вручили квіти представницям суду.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!