flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Глобинський районний суд Полтавської області перейшов під надійний захист судових охоронців Полтавської області

21 травня 2021, 14:43

Надійна охорона судових установ, забезпечення громадського порядку у суді, захист суддів, працівників та відвідувачів суду – це запорука успішного функціонування системи правосуддя.

 

Від учорашнього дня ще одна судова установа Полтавщини перейшла під надійний захист Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області – Глобинський районний суд Полтавської області.

 

До суду завітав начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби Олександр Аленін, який, разом з головою суду Тетяною Левицькою, привітав суддів та працівників суду з цим урочистим днем та представив контролерів управління, які відтепер дбатимуть про надійний захист суддів, працівників та відвідувачів суду, забезпечуватимуть громадський порядок у судовій установі.

 

«Відтепер ці хлопці щоденно будуть докладати максимум своїх зусиль та професійних навичок для забезпечення надійної охорони суду та усіх, хто у ній знаходиться. Ми щоденно працюємо та вдосконалюємось для того, аби кожен з вас відчував себе захищеним» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

«Цей день важливий для нас, адже захист системи правосуддя є невід’ємною частиною її успішної роботи. Впевнена, що відсьогодні ми під надійною охороною» - додала Тетяна Володимирівна.

 

Олександр Геннадійович традиційно вручив символічний знак Служби голові суду, а усі представниці жіночої частини колективу отримали від судових охоронців прекрасні квіти.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!