flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Машівський районний суд Полтавської області відтепер під надійним захистом судових охоронців Полтавщини

18 травня 2021, 14:35

23 установа системи правосуддя Полтавщини від сьогодні знаходиться під надійним захистом Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області – це Машівський районний суд Полтавської області.

 

Зранку до судової установи завітав очільник судових охоронців Полтавщини полковник Служби Олександр Аленін, який, разом із головою суду Світланою Кравець, привітав суддів та працівників суду з новим етапом у житті установи. Адже вже від сьогодні суд буде під надійним захистом, який щоденно забезпечуватимуть контролери управління.

 

«Кожен контролер нашого управління, який забезпечує надійний захист цієї судової установи буде докладати максимум зусиль для того, аби кожен учасник судового процесу відчував себе у безпеці. Ваша безпека – наш обов’язок!» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

«Цей день дуже довгоочікуваний для нас, адже відтепер ми будемо під охороною і кожен з нас може спокійно виконувати свої функціональні обов’язки» - зазначила Світлана Володимирівна.

 

Також Олександр Геннадійович вручив символічний знак Служби голові суду, а за гарною традицією усі жінки управління отримали від судових охоронців квіти.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!