flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кращий благоустрій прилеглої території

20 квітня 2021, 12:07

 З 2018 року у Гребінківській об’єднаній територіальній громаді було започатковано щорічний конкурс – огляд на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, який традиційно щороку за ініціативи міської ради відбувається перед святкуванням Дня міста (рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради Полтавської області від 13.04.2018 № 108 «Про щорічний огляд конкурс на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади»).

 27 липня 2020 року в номінації на звання «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій  Гребінківський районний суд Полтавської області виборов II місце.

 І оскільки з настанням тепла хочеться змін і оновлення, Гребінківський районний суд Полтавської області знову на шляху до участі у цьогорічному конкурсі.

 Не тільки природа створює щось прекрасне. Людина теж це може.  На чолі з керівником апарату Гребінківського районного суду Полтавської області працівники  створили затишний куточок біля прилеглої території суду: прибрали на тротуарах та газонах бруд та сміття, облаштували клумби, оновили паркан та в цілому прикрасили зовнішній дизайн біля будівлі суду.

 Прибирання  прилеглої території створює красу, яку ми інколи навіть не помічаємо. Та завдяки ентузіазму, витративши небагато часу, кожен має змогу стати корисним для суспільства і природи.

 Працівники Гребінківського районного суду Полтавської області натхненно працюють та сподіваються на перемогу та призове місце.

 Бажаємо їм  успіхів, наснаги та впевненості !!!

 Чистота нашої землі та нашого краю  – у наших руках.