flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Полтавщини здійснили висадку дерев та кущів напередодні Дня довкілля

12 квітня 2021, 11:00

Традиційно щороку у квітні відзначаються День довкілля та День Землі – дні, коли кожен українець замислюється над екологічними проблемами держави й світу

Напередодні цих важливих днів у Службі судової охорони стартувала акція «Оновлені легені рідного краю», в якій взяли участь усі територіальні управління. Акція спрямована на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою територій, зокрема поблизу будівель територіальних управлінь Служби шляхом висаджування дерев, кущів тощо.

Судові охоронці Полтавщини радо долучилися до акції та з завзяттям взялися до роботи. Ентузіазму співробітникам нашого управління не бракувало – судові охоронці висадили дерева та кущі не лише поблизу територіального управління, а й на територіях Миргородського міськрайонного та Великобагачанського районного судів Полтавської області.

А у Крюківському районному суді Кременчука до озеленення території суду долучилися не лише співробітники нашого управління, а й працівники апарату суду, які із задоволенням висаджували кущі та дерева поблизу установи.

До вибору сортів та типів рослин, які були висаджені, співробітники нашого управління підійшли дуже ретельно та виважено, адже усі дерева та кущі мали вписуватись у декоративний ансамбль вулиць та населених пунктів.

Ми закликаємо усіх охочих долучитися до акції та зробити свій внесок у поліпшення стану довкілля рідного краю!

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!