flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще одна судова установа перейшла під надійний захист охоронців Феміди Полтавщини

09 березня 2021, 10:43

Починаючи з 5 березня, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області здійснюють надійний захист ще однієї судової установи – Комсомольського міського суду Полтавської області.

 

З ранку до суду завітав начальник судових охоронців Полтавщини полковник Служби Олександр Аленін, який привітав співробітників установи та голову суду Тетяну Куц з новим етапом співпраці, вручивши голові суду символічний знак Служби.

 

«Для нас усіх це важливий день, адже сьогодні ми розпочинаємо охороняти ще одну установу системи правосуддя. Контролери нашого управління будуть щодня докладати максимум зусиль, аби кожен суддя та співробітник суду почували себе у максимальній безпеці» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

«Ми дуже чекали цього моменту – коли ми будемо працювати з відчуттям безпеки та захищеності. Тепер ми всі одна велика родина!» - додала Тетяна Олександрівна.

 

Також співробітники нашого управління привітали усіх присутніх жінок з прийдешнім 8 березня та подарували їм прекрасні квіти.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!