flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Котелевський районний суд Полтавської області відтепер під надійним захистом судових охоронців Полтавщини

11 лютого 2021, 16:11

Сьогодні урочистий настрій панував у будівлі Котелевського районного суду Полтавській області, адже сьогодні вперше за всю історію судової установи вона перейшла під надійний захист контролерів Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

 

З ранку до судової установи завітали начальник охоронців Феміди Полтавщини полковник Служби Олександр Аленін, заступник начальника управління (зі служби) полковник Служби Дмитро Можаєв, командир підрозділу охорони, а також контролери управління, які відтепер дбатимуть про безпеку та громадський порядок у суді.

 

Олександр Аленін привітав голову суду Сергія Мальцева та колектив установи з початком нового етапу співпраці, вручивши голові суду символічний знак Служби.

 

«Від сьогодні співробітники нашого управління здійснюватимуть охорону ще однієї установи системи правосуддя Полтавщини – Котелевського районного суду. Ми з впевненістю можемо запевнити вас, що усі зусилля кожного співробітника нашого управління будуть спрямовані на надійну охорону та забезпечення громадського порядку у цій судовій установі. І кожен суддя, працівник чи відвідувач судової установи будуть почувати себе у безпеці» - зазначив Олександр Аленін.

 

«Ми дуже раді, що відтепер ми будемо під надійним захистом. Адже суд – це місце, де емоції бувають різними. І надійна охорона судової установи – це запорука якісної та ефективної роботи суду» - зазначив Сергій Олексійович.

 

Судові охоронці Полтавщини, підтримуючи традицію нашого управління, подарували квіти прекрасним представницям судової установи.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!