flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Охоронці Феміди Полтавщини провели спільні тактико-спеціальні навчання у Кременчуці

10 лютого 2021, 14:36

Досить емоційно та спекотливо було учора поблизу судових установ Кременчука, адже там відбувались спільні тактико-спеціальні навчання представників правоохоронних органів, нацгвардійців та судових охоронців Полтавщини. Умови та ситуації за рівнем небезпеки були максимально наближені до реальних.

 

Так, зокрема на базі Крюківського районного суду Кременчука були змодельовані спроби силового проникнення радикально обуреного натовпу до судової установи, масові заворушення, прояв неповаги до суду, а також створення загрози для судді та учасників судового процесу.

 

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, представники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Полтавській області у м.Кременчук, фахівці роти ТОР батальйону патрульної поліції у місті Кременчук та військовослужбовці в/ч 3059 Національної гвардії України – всі діяли єдиним механізмом для забезпечення порядку у судовій установі та припинення масових заворушень.

 

Подібні навчання у нашому регіоні є гарною традицією, адже усі вищезазначені відомства постійно вдосконалюють взаємодію та відшліфовують усі елементи співпраці для того, аби в реальних ситуаціях ефективно протидіяти порушенням у судових установах.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!