flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підбили підсумки роботи за січень та визначили завдання на майбутнє: охоронці Феміди Полтавщини провели підсумкову нараду щодо підсумків роботи за минулий місяць

08 лютого 2021, 09:09

15460 відвідувачів судових установ Полтавщини; 130 заборонених предметів, пронесення яких не було допущено охоронцями Феміди Полтавщини; 4 тактико-спеціальні навчання у судових установах Полтавщини з представниками правоохоронних органів; робочі зустрічі з керівництвом органів місцевого самоврядування, облдержадміністрації, головами судів та керівництвом Національної поліції області – такі результати діяльності Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області за січень 2021 року, які обговорювались на підсумковій нараді щодо підбиття підсумків за минулий місяць, яка відбувалась в стінах управління.

 На нараді були присутні усі начальники відділів, служб та структурних підрозділів управління, які звітували про результати діяльності по своїх напрямках роботи та розповідали плани на наступний місяць.

 

На нараді головував начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби Олександр Аленін, який, заслухавши доповіді усіх керівників структурних підрозділів управління, визначив пріоритетні напрямки діяльності та завдання на лютий 2021 року.

 

«Нас чекає багато завдань у наступному місяці. Головним, як і завжди, є надійна охорона установ системи правосуддя Полтавщини та забезпечення громадського порядку на їх території. Це є ключовим напрямком роботи кожного з нас. Також не забуваємо, що дотримання усіх карантинних обмежень та рекомендацій МОЗ України, які є важливою складовою життя кожного співробітника нашого управління. Ми продовжимо вдосконалювати свої навички та вміння під час тактико-спеціальних навчань, які й надалі проходитимуть у судах Полтави та області, аби усі працівники та відвідувачі судів Полтавщини почували себе у безпеці, знаходячись у судовій установі» - зазначив Олександр Геннадійович.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!