flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Решетилівський районний суд відтепер під надійним захистом охоронців Феміди Полтавщини

22 січня 2021, 11:09

Учора для Решетилівського районного суду Полтавської області важливий день, адже відсьогодні вперше за всю історію судової установи вона перейшла під надійну охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

До суду завітали начальник судових охоронців Полтавщини полковник Служби Олександр Аленін, голова Полтавського апеляційного суду Сергій Гальонкін та виконуючий обов’язки начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області Віталій Федько, які привітали колектив судової установи та голову суду Олену Романенко зі стартом нового етапу у житті судової установи.

«Для співробітників нашого управління головним є безпека кожного, хто працює в суді. Ми кожного дня докладатимемо максимум зусиль для того, аби кожен з вас почував себе у безпеці» - зауважив Олександр Геннадійович та вручив символічний знак Служби голові суду.

«Співробітники судової охорони Полтавщини вже довели, що гідно виконують свої обов’язки у судах Полтави та області. Тому я вітаю вас із тим, що відсьогодні ви будете під надійним захистом» - зазначив Сергій Анатолійович.

«Безпека суддів та працівників суду є надважливою, адже правосуддя не може здійснюватися в умовах, коли є реальна загроза. Ці хлопці будуть робити все для того, аби ви могли спокійно виконувати свою роботу» - додав Віталій Олександрович.

Ну а представниці прекрасної половини колективу за доброю традицією отримали квіти від охоронців Феміди Полтавщини.

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!