flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Очільник охоронців Феміди Полтавщини та заступник голови облдержадміністрації Полтавщини обговорили впровадження цифрових технологій під час несення служби

28 грудня 2020, 16:49

28 грудня в Полтавській ОДА відбулася нарада за участю начальника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковника Служби Олександра Аленіна та заступника голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Богдана Бабіча щодо ідентифікації відвідувачів судів, інших органів або установ системи правосуддя Полтавської області за допомогою мобільного додатку „Діяˮ.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15.04.2020 № 278 „Про реалізацію експериментального проекту щодо застосування відображення в електронному вигляді інформації, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки, та відображення в електронному вигляді інформації, що міститься у паспорті громадянина України для виїзду за кордонˮ інформуємо громадян, що ідентифікація відвідувачів судів, інших органів або установ системи правосуддя Полтавської області здійснюється також на підставі електронних документів. Особа, яка має право та бажає потрапити до суду, іншого органу або установи системи правосуддя, може пред’явити           е-паспорт громадянина України, е-паспорт громадянина України для виїзду за кордон чи е-посвідчення водія через мобільний додаток „Діяˮ. Додатково пред’являти документи в паперовому вигляді не потрібно. Ідентифікація за допомогою паперових документів й надалі здійснюється у разі пред’явлення останніх відвідувачами.

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!