flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Полтавщини підбили підсумки роботи управління за 2020 рік

24 грудня 2020, 10:07

Судові охоронці Полтавщини підбили підсумки роботи управління за 2020 рік

 Кінець грудня – традиційна пора для оцінки діяльності будь-якої установи. Це час, коли усі підбивають підсумки своєї роботи, визначають кращі структурні підрозділи та виокремлюють  напрямки та завдання на наступний рік.

 Начальники провідних відділів та служб, керівники структурних підрозділів та командири взводів охорони Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області зібрались сьогодні для того, аби обговорити здобутки управління за 2020 рік.

 Нарада проходила під головуванням начальника управління полковника Служби Олександра Аленіна та голови Полтавського апеляційного суду Сергія Гальонкіна.

 Підбиття підсумків розпочалося з приємних миттєвостей – Олександр Геннадійович та Сергій Анатолійович урочисто нагородили кращу службу управління, кращий відділ, кращого співробітника, кращу оперативно-чергову зміну, кращий взвод, краще відділення, кращих контролерів та водія управління. Також свої чергові спеціальні знання отримали 5 співробітників управління.

 «З Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області Полтавський апеляційний суд співпрацює вже понад один рік. І ми сподіваємося на подальшу спільну роботу, адже судова охорона захищає та оберігає співробітників судової установи, за що ми вам дякуємо» - зауважив Сергій Гальонкін.

 Далі слово мав кожен керівник відділу та служби управління, який прозвітував перед начальником управління та присутніми про досягнення свого підрозділу та плани на 2021 рік.

По завершенню наради начальник управління полковник Служби Олександр Аленін привітав усіх присутніх з прийдешніми святами та подякував за роботу.

 «Минулий рік був достатньо непростим не лише для нашого управління, а й для Служби в цілому, адже нам довелося розвиватися в умовах пандемії та карантинних обмежень. Але ми впоралися з цим завданням. Я дякую кожному співробітнику та працівнику нашого управління за самовіддану роботу. Завдяки вам ми досягли цих результатів. У наступному році нас чекає багато роботи. Але всі разом ми впораємося з усіма завданнями, адже ми – команда» - зазначив Олександр Геннадійович.

 Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!