flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще два суди знаходяться під охороною Територіального управління Служби судової охорони Полтавщини

20 листопада 2020, 14:34

Учора, 19 листопада, в Лубенському та Миргородському міськрайонних судах Полтавської області панувала урочиста атмосфера, адже саме в цей день ці судові установи перейшли під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

До судових установ прибув начальник управління полковник Служби Олександр Аленін, який, спільно з головами судів, привітав працівників судових установ з новим етапом діяльності, представив особовий склад управління, який буде забезпечувати порядок у судових установах.

«Відсьогодні суди Миргорода та Лубен знаходяться під охороною співробітників нашого управління. Ми будемо докладати максимум зусиль, аби працівники судових установ почували себе у безпеці!» - зазначив Олександр Геннадійович.

Очільник охоронців Феміди Полтавщини привітав голів судів, вручивши їм символічний знак Служби. А представниці прекрасної статі традиційно отримали квіти від судових охоронців.

Варто зазначити, що відтепер 50 % судових установ Полтавщини знаходяться під охороною нашого управління.

Судові охоронці одразу довели свою професійність – вже через 20 хвилин від початку несення служби контролери  Миргородського міськрайонного суду не допустили пронесення газового балончика до суду.

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!