flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Полтавщини та Рада адвокатів Полтавської області підписали меморандум про співпрацю

03 листопада 2020, 16:10

Кожного дня ми шукаємо шляхи та способи для того, аби стати кращими та професійнішими.


І сьогоднішній день не став виключенням – саме сьогодні відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю між Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області та Радою адвокатів Полтавської області.


На підписанні були присутні начальник судової охорони Полтавщини полковник Служби Олександр Аленін, разом з юристом управління та представником професійної підготовки, голова Ради адвокатів Володимир Скукіс, голова кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тамара Воротінцева та голова дисциплінарної палати адвокатури Ігор Гонжак.


«Підписання цього меморандуму є важливим кроком у забезпеченні безпеки правосуддя, подальшої ефективної співпраці адвокатів та судових охоронців Полтавщини. Адже судові охоронці не стають на бік інтересів певної сторони, вони стоять на захисті правосуддя загалом. І кожен, хто відвідує судову установу, має почуватися у безпеці» - зауважив Олександр Геннадійович.


«Лише діалог та співпраця – запорука успіху у будь-якій справі. І сьогоднішнє підписання вчергове це доводить, адже адвокати також зацікавлені у тому, аби правосуддя було безпечним» - додав Володимир Францісович.


Судова охорона – завжди на варті правосуддя!