flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурсна комісія для проведення конкурсу на посади у службі дисциплінарних інспекторів затвердила Порядок проведення конкурсу

03 квітня 2024, 15:35

2 квітня 2024 року відбулось друге офіційне засідання конкурсної комісії для відбору на посади дисциплінарних інспекторів, на якому було затверджено Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника служби дисциплінарних інспекторів та його заступника, дисциплінарного інспектора. Проєкт цього порядку був оприлюднений для обговорення на сайті ВРП.

«Перед конкурсною комісією стоїть непросте завдання обрати переможців конкурсу з понад 400 аплікантів у максимально прозорий та обʼєктиний спосіб. З цією метою, ми ретельно вивчили наявний досвід схожих конкурсних процедур та інформацію про доступні інструменти оцінювання кандидатів. На моє переконання, нам вдалось створити збалансовану та ефетивну модель конкурсу, яка дає можливість обрати серед всіх учасників найбільш професійних кандидатів на посади в Службі дисциплінарних інспекторів, а не зосереджуватися на слабких сторонах чи невідповідностях кандидатів, які не стануть переможцями конкурсу. Також, ми напрацювали визначення понять повʼязаних з конфліктом інтересів та внесли їх до регламенту, що є важливим елементом гарантування безсторонності нашої роботи» - зазначила Голова конкурсної комісії Реда Мольєне.

Також було внесено зміни до регламенту.

Відеозапис засідання конкурсної комісії 

Переглянути галерею

Вища рада правосуддя