flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів Полтавської області у 2022 році та перспективи на 2023 рік

08 лютого 2023, 09:37

 

Протягом 2022 року місцеві загальні суди Полтавської області в умовах воєнного стану забезпечувалися матеріальними цінностями, необхідними для процесуальної діяльності (офісний папір, обкладинки на судові справи, диски CD-R та DVD-R, поштові марки тощо), в межах потреби, їх наявності та кошторисних призначень.

Комунальними послугами, послугами утримання прибудинкових територій, послугами телефонного зв’язку, послугами ДП «ІСС»  та доступу до мережі Інтернет місцеві загальні суди Полтавської області у 2022 році були забезпечені в повному обсязі.

Для здійснення матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів Полтавської області протягом року укладено 244 господарських договори.

Своєчасно проведені заходи для підготовки до опалювального сезону: технічне обслуговування систем газопостачання та газового обладнання; перевірка димових та вентиляційних каналів, зокрема проведені ремонти внутрішньої мережі теплопостачання Київського районного суду м.Полтави та Лубенського міськрайонного суду Полтавської області.  

Приміщення, які опалюються за допомогою газового обладнання, були забезпечені газовим паливом в повному обсязі. Проведена процедура та здійснена закупівля природного газу на опалювальний період 2023 року.

Організовано обслуговування та повірку 18 засобів вимірювальної техніки згідно графіків повірки. Закуплено 4 нових лічильники замість визнаних за результатами повірки непридатними.

З метою збереження державного майна укладені договори страхування орендованих приміщень судів та страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів.

Кошторисні призначення на 2023 рік дозволяють покращити стан забезпечення місцевих загальних судів Полтавської області та в достатньому обсязі забезпечити найнеобхіднішим для здійснення судочинства: офісним папером, поштовими марками, конвертами, дисками CD-R та DVD-R, обкладинками на судові справи, послугами супроводження програмного забезпечення для автоматизації документообігу суду, доступу до мережі Інтернет, забезпечення доставки судових повісток за допомогою SMS-повідомлень та  месенджеру Viber.